MARKETINŠKE STORITVE

Povečajte število pacientov

GOOGLE ADS

Google oglaševanje je enostaven način, da se predstavite vsem, ki iščejo določeno storitev. To je najhitrejši način predstavitve, saj lahko praktično takoj, na svojo spletno stran pridobite nove paciente. Najboljše pri vsem pa je, da Googlu plačate le dejanske klike na vaše oglase.

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Če želite graditi na prepoznavnosti potem je Facebook oglaševanje prava izbira. Ta vrsta oglaševanja je primerna, ko želite nagovarjati ljudi, ki so vaše potencialne stranke. Nagovorite jih z zanimivim sporočilom in pridobite njihovo zaupanje še preden potrebujejo vašo storitev.

MARKETING, TRŽENJE IN ODNOSI Z JAVNOSTMI (PR)

Uporabite sodobne tehnologije, nove pristope in izkoristite številne načine komuniciranja s pacienti. Pri tem je pomembno, da je vsebina, ki jo zaupate javnosti, dobro premišljena, saj tako najlažje ustvarite trden komunikacijski most s svojimi pacienti.

Stranke morajo poznati vašo strokovnost, da vam lahko zaupajo!

Kot strokovnjaki za trženje storitev zdravnikov in zobozdravnikov lažje razumemo vaše želje in potrebe pacientov.

Zato vam lahko pomagamo okrepiti ugled vaše blagovne znamke, dodatno izboljšati položaj na trgu ter doseči rast števila pacientov in prihodkov.

V družbi PR & PARTNERJI najprej natančno analiziramo vaše dosedanje aktivnosti. Na podlagi temeljite raziskave lahko nato skupaj z vami izdelamo celovit načrt predstavitve vaše zdravniške ali zobozdravniške ordinacije, ki bo povečal vaš ugled.

Najpogostejši ukrepi za izboljšanje ugleda so osvežitev celostne grafične podobe, sodobno oblikovane spletne strani, razumljivo predstavljena strokovna vsebina in privlačne publikacije.

Sledi še predstavitev javnosti, ki lahko poteka na klasične načine, kot so pošta, oglasi v lokalnih medijih ali publikacije. Še bolje pa je uporabiti sodobne kanale prek socialnih medijev, kot so Facebook, Linkedin, Google in drugi. Prek njih lahko dosežete paciente v starostnih in lokacijskih območjih, ki jih sami določite.

Sodobni trženjski kanali so poleg zadovoljnih pacientov najboljši ambasadorji vaše ordinacije. Izkoristite jih!