VIZITKE IN KARTONČKI

ZA ODLIČEN PRVI VTIS

Usklajenost ključnih podatkov z oblikovanjem in kakovostno izdelavo vam zagotavlja, da boste s svojo vizitko naredili najboljši prvi vtis.

Vaša vizitka – potni list v poslovnem svetu.

Vizitka je eno od ključnih predstavitvenih in prodajnih orodij, zato je pomembno, da je estetska in kakovostno izdelana. Nudimo vam strokovno pomoč pri izbiri materialov, oblikovanju in vsebinski zasnovi. Zagotavljamo vam visoko kakovost tiska, za katerega skrbi ena najboljših slovenskih tiskarn.

Možna je tudi mat ali sijaj plastifikacija, ki vizitkam daje dodatno trdnost in zaščito. Še boljši učinek boste dosegli, če se odločite za UV lakiranje logotipa. Tako bo ta “že na daleč” zasijal, v rokah pa se bo čutil njegov ravno prav izstopajoč relief.

Bodite ponosni na svojo ordinacijo in to pokažite navzven tudi z všečno poslovno vizitko. Zagotavljamo vam, da bo že sam videz vizitke dovolj, da jo bodo vaši poslovni partnerji z veseljem shranili.

Naročilni kartonček: da bo imel pacient vaš kontakt vedno s seboj!

Obstaja več razlogov, zakaj je dobro imeti v vsaki ordinaciji naročilne kartončke. Sami dobro veste, kako nerodno je, če pacient pozabi na pregled. Ob tem pa ne gre zanemariti posrednih koristi, ki jih ima naročilni kartonček, tako za ordinacijo kot paciente.

Spoznajte nekaj koristi, ki vam jih lahko prinesejo sodobno zasnovani ter oblikovani naročilni kartončki:

  1. opozarjanje pacientov na datum in čas naročenega termina;
  2. pacienti so zaradi kartončkov bolj redni pri obveščanju o odpovedi svojih terminov;
  3. kontaktni podatki na naročilnem kartončku so pacientom vedno pri roki in jim omogočajo hitro vzpostaviti stik z vami;
  4. zagotovijo odličen prvi vtis pri potencialnih pacientih in povečajo njihovo zaupanje do vas in vaše ordinacije.