O NAS

Dobrodošli v svet priložnosti

O NAS

Dobrodošli v svet priložnosti

Mala agencija za velike stvari.

PR & PARTNERJI smo prva specializirana poslovna zdravstvena agencija v Sloveniji. Nudimo popolno podporo na različnih področjih delovanja zasebnih in javnih zdravstvenih ter drugih z zdravjem povezanih ustanov. Zagotavljamo različne storitve na enem mestu.

Ekipa z bogatimi izkušnjami na področjih medicine, financ in trženja skupaj s številnimi partnerji iz različnih področij se za naše stranke maksimalno potrudimo in nudimo garancijo zaupanja.

Na trgu je tisoče računovodij, davčnih svetovalcev, spletnih programerjev, tržnikov, oblikovalcev, fotografov in “PR” agencij. Kako izmed vseh izbrati najbolj kvalitetnega ponudnika po ugodni ceni? Težko! Prvič zato, ker je potrebno ogromno časa, volje in truda z zbiranjem ponudb, in drugič, samostojno boste težko dobili najugodnejšo ceno. Se strinjate?

Lahko vam pomagamo. Skupaj z vami in našimi skrbno izbranimi partnerji bomo zmeraj izbrali najboljšo rešitev.

Kaj nas dela drugačne?

Naša prednost je dobro poznavanje panoge zdravstva in zobozdravstva. Zato lahko našim strankam ponudimo več kot bi dobili kjerkoli drugje.

Kako razmišljamo?

Naša usmerjenost je zadovoljstvo strank. Trdno verjamemo, da se to lahko doseže z zagnanostjo in poštenim delom. Pomembno nam je, da stranke razumemo. To dosegamo tako, da na vsak projekt vedno pogledamo skozi oči zdravnika ali pacienta. Če se med njimi vzpostavi zaupanje, smo mi svoj cilj dosegli.

Zakaj PR & PARTNERJI

Žal vsega ne znamo odlično narediti sami. To priznamo. Zato za določena področja uporabljamo partnerje, ki so vsak na svojem področju vrhunski strokovnjaki. Tako lahko naše stranke dobijo najboljšo popolno podporo pri poslovanju, zbrano na enem mestu.

Imate že vse urejeno…

Verjamemo, da ste za mnoge stvari pri poslovni podpori vašega medicinskega posla že poskrbeli. Zagotovo počnete prave stvari, morda je le vprašanje, če to počnete na pravi način. Pri PR & PARTNERJI svetujemo, da se mnoge stvari občasno preverijo in če je treba, tudi izboljšajo. Majhna sprememba pogosto pomeni velik rezultat.

nahajamo se v zelenem središču

Kljub temu, da se nahajamo v središču države je mreža naših partnerjev razvejana širom cele Slovenije. Zato lahko vsem strankam nudimo celostno podporo ne glede na njihovo lokacijo – od Goričkega do Pirana.

POSTANITE PARTNER TUDI VI

POSTANITE PARTNER TUDI VI