SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Spletna stran www.pr-partnerji.si in vse spletne strani znotraj te domene so v lasti PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p., Jeranova 5a, 1000 Ljubljana. Spletna stran je namenjena predstavitvi dejavnosti.

Veljavnost

Ti splošni pogoji uporabe določajo uporabo spletne strani www.pr-partnerji.si. Prosimo, da si pred uporabo spletne strani podrobno preberete te splošne pogoje uporabe. Z uporabo te spletne strani se strinjate s temi splošnimi pogoji uporabe in potrjujete, da jih boste spoštovali. Če se z njimi ne strinjate, prosimo, da naše spletne strani ne uporabljate. Splošne pogoje uporabe izdaja PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. in jih lahko kadar koli brez obvestila spremeni. O spremembi splošnih pogojev uporabe se uporabnike spletne strani seznani z objavo novih splošnih pogojev uporabe na spletni strani. Vsaka uporaba spletne strani www.pr-partnerji.si je predmet v tistem trenutku veljavnih splošnih pogojev uporabe. Za seznanjenost z vsakokrat veljavnimi splošnimi pogoji je odgovoren uporabnik spletne strani. Z vsakokratnim vstopom na stran uporabnik soglaša, da je seznanjen z aktualnimi splošnimi pogoji uporabe ter da jih v celoti sprejema.

Odgovornost

Vsaka uporaba spletne strani je na lastno odgovornost. Z uporabo strani www.pr-partnerji.si se uporabnik strinja, da PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p., njegovi zaposleni, odgovorne osebe in njihovi poslovni partnerji niso odgovorni za škodo in za nadomestila škode, ki bi lahko nastali pri uporabi spletne strani.

Informacije in druge vsebine, ki so objavljene so informativne narave in namenjene predstavitvi podjetja, dejavnosti podjetja in nasvetom, ki lahko koristijo uporabnikom.

PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. in njegovi partnerji, ki so sodelovali pri pripravi vsebin objavljenih na tej spletni strani, se bodo trudili za točnost, pravilnost in ažurnost vsebin, vendar niso odgovorni za njihovo pravilnost, točnost in popolnost. Ravno tako pa niso odgovorni za tipkarske napake in druge morebitne škodljive posledice uporabe vsebin spletne strani.

Spletna stran bo praviloma dostopna 24 ur na dan vse dni v letu. Zaradi tehničnih ali drugih razlogov pa lahko stran ni dosegljiva tudi brez vnaprejšnjega opozorila. Zato PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. ne odgovarja za obdobja nedelovanja. PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključujoč poškodbe zaradi virusov) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge naprave, s katero je mogoče dostopati do spletne strani. Uporabnik mora sam poskrbeti za ustrezno zaščito pred vdori in virusi.

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. ne prevzema odgovornosti tako za vsebino kot za pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Varovanje osebnih podatkov

Pridobljene kontaktne podatke uporabnika, družba do preklica lahko uporablja tudi za obveščanje o novostih, storitvah, in posredovanje drugih aktivnosti in informacij, ki so lahko koristni uporabniku. S sprejetjem splošnih pogojev uporabe soglašate, da lahko PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. analizira tudi neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani. Pridobljenih podatkov se ne bo posredovalo tretjim osebam, razen če bi to zahteval uporabnik ali zakonodaja. Uporabniki lahko kadarkoli prekličejo uporabo svojih podatkov za namene obveščanja in drugih obvestilih družbe prek kontaktov objavljenih na spletni strani www.pr-partnerji.si. Uporabnik ima kadar koli pravico zahtevati vpogled v podatke, ki jih hrani družba PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. in se nanašajo nanj.

Spletna stran www.pr-partnerji.si uporablja tudi piškotke, o čemer so uporabniki posebej obveščeni ob prihodu na spletno stran. Na spletni strani so integrirani tudi vtičniki za družabna omrežja.

Avtorske pravice

PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. si pridržuje vse pravice intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja. Kakršna koli uporaba zunaj meja zakonodaje je brez dovoljenja nedovoljena in kazniva. To velja predvsem za kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij, prevajanje in elektronsko obdelavo vsebine portala brez dovoljenja PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p. Nekateri grafični elementi na spletni strani so licenčno uporabljeni od www.freepik.com.

Reševanje sporov

Vsak uporabnik se je z vprašanji, pripombami in pritožbami, ki se nanašajo na uporabo strani dolžan najprej obrniti na družbo prek kontaktov navedenih na spletni strani. Postopek obravnave pritožb oz. obvestil o kršitvah je zaupen.

V primeru spora se bo spor skušalo reševati po mirni poti. V kolikor to ne bo mogoče, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

V skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obveščamo uporabnike te spletne strani, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznavamo kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga uporabnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Spletno platformo Evropske komisije za spletno reševanje sporov najdete na naslednji povezavi: http://ec.europa.eu/odr

PR & PARTNERJI, Aljoša Rižner s.p.

Ljubljana, 6. december 2018